Geen producten (0)

Keim voor buiten

Keim voor buiten

Voor buiten heeft KEIM diverse speciale buitenkleuren ontwikkeld om de gevel te beschermen en te verfraaien. De mineraalverven van KEIM zijn volledig natuurlijk van samenstelling en daardoor: kleurecht, duurzaam, ecologisch verantwoord en onderhoudsvriendelijk. Het assortiment is erg uitgebreid en allemaal direct te bestellen via de webshop.

Milieuproblemen
In deze tijd, met steeds dringendere milieuproblemen wordt de eis voor milieuvriendelijke, duurzame en kwalitatief superieure verf steeds sterker. KEIM mineraalverven voldoen al sinds 1878 aan deze eisen. Mede door de vele producten kan KEIM Mineraalverf als moderne verf gezien worden. Ook is de verf ontzettend goed tegen invloeden van het milieu. Zo zijn verschillende KEIM verven geschikt om uitstekende bescherming te bieden tegen heftige weersinvloeden en een zure atmosfeer.

Vocht
KEIM mineraalverf heeft een hoge waterdampdoorlatendheid zodat de vochtigheid in de ondergrond moeiteloos naar buiten kan. Door de zuiver anorganische opbouw van de KEIM verf samen met de hoge waterdampdoorlatendheid wordt de vorming van condens vermeden wat er weer voor zorgt dat de groei van schimmels en bacteriën verhinderd wordt.

Onderhoud
Eenmaal je huis in de KEIM, dan kun je zelf na jaren nog moeiteloos bijwerken zonder keurverschil. KEIM verf is zo ontwikkeld dat weersomstandigheden en UV- straling de kleur niet aantasten. Er zijn zelfs nog voorbeelden van originele geKEIMde schilderwerken van lang geleden.

En duurzaam
Een ander niet onbelangrijk aspect in deze huidige tijd is dat KEIM mineraalverven milieutechnisch probleemloos zijn. Keim bestaat volledig uit minerale stoffen zoals kalisilicaat, kwarts, veldspaar en minerale kleurpigmenten. Verder wordt er tijdens fabricage en verwerking gezorgd dat het onschadelijk is voor mens en milieu. Het spreekt voor zich dat KEIMverf oplosmiddelvrij is. Ook zijn KEIMverven onbrandbaar, reukloos en volledig ademend, de belangrijkste voorwaarden voor gezond bouwen en wonen.