Geen producten (0)

Waarom kiezen voor Paint by nature mineraalverf?

Waarom kiezen voor Paint by nature mineraalverf?

Op zoek naar een prachtige, intense kleur voor binnenshuis? Paint by nature is een unieke collectie mineraalverven van Keim voor wanden en plafonds. De verf biedt een warme en luxueuze uitstraling voor professional en particulier. Paint by Nature is verkrijgbaar in 32 natuurlijke kleuren.

Paint by nature is gemakkelijk
Paint by Nature mineraalverf is gemakkelijk te verwerken met kwast, roller en spuit. De verf heeft een uitstekende dekkracht en een hoog rendement per liter. Niet alleen is de verf dus eenvoudig aan te brengen, maar ook nog eens voordelig. Zowel niet geschilderde als geschilderde ondergronden kunnen worden aangepakt met Paint by nature.

Paint by nature is duurzaam
Door uitsluitend gebruik te maken van milieuvriendelijke ingrediënten draagt ook de verflijn Paint by Nature  bij aan een gezonde, duurzamere wereld. Voor u en uw omgeving, voor nu én voor later. De hoofdingrediënten zijn water en zand. Hier zijn geen oplosmiddelen, weekmakers, gifstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd.

Juist door het hoofdbestanddeel zand (silicium) kan het product ook geen schade brengen als deze weer teruggebracht wordt in het milieu. Voor u betekent dat: een muur die kan blijven ademen en geen schadelijke stoffen in uw huis. Dit alles samen maakt Paint by Nature mineraalverf één van de meest milieu vriendelijkste verven in de wereld! 

Kies een kleur die bij je past!
Paint by Nature mineraalverf bestaat uit 8 kleurseries met in totaal 32 prachtige, intense en uiterst matte kleuren. De prachtig rijke kleuren van Earth’s Treasures zijn luxueus en geven uw ruimte een natuurlijke rust. De kleurserie Field of energy bevat prachtige kleurnuances en vult je huis meteen met positieve energie. In de kleurserie Shades of elegance wordt de elegantie van schaduw weerspiegelt in het huis. Pure harmony biedt rustige kleuren voor uw huis, de natuurlijke harmonie komt helemaal naar voren. De kleurserie Secret forest neemt je mee naar het bos en creert een plek om nieuwe herinneringen te maken. De mooie kleurtinten van Nature’s whisper bieden rust in elke ruimte en doen je denken aan alsof je midden in de natuur staat. Misty Noon loopt van een diepe mistig blauwe kleur tot mysterieus lichtgrijs. De tinten betoveren de sfeer van uw kamer. Basalt en Marmer geven elke ruimte een gevoel van luxe en reinheid.

Kies een kleurlijn die precies bij je past en je meteen aanspreekt, maar laat je ook inspireren door je ruimte. Waar en hoe komt de zon binnen, wat voor lampen zijn er in uw woning? Welk gevoel wil je creëren?