Geen producten (0)

6 redenen om bewust te kiezen voor Keim verf

6 redenen om bewust te kiezen voor Keim verf

Bewust of onbewust speelt verf een belangrijke rol in ieders leven. Verf maakt mooier en verf beschermd. Het aanbod aan verschillende verfsoorten en vermerken is enorm. Maar Keim onderscheidt zich op verschillende gebieden. Maar waarom zou jij juist voor een product van Keim kiezen? Je leest het hier!

1. Kies je favoriete Keim kleuren
Kleur doet ontzettend veel in een ruimte en dit is dus zeker een belangrijk aspect van een goede verf. Keim geeft 20 jaar kleurgarantie. Keim Mineraalverven zijn in meer dan 270 standaard, historische en natuursteen kleuren leverbaar. De Keim verven zijn kleurstabiel door het gebruik van anorganische aardpigmenten. Dit houdt in dat nabestelling altijd gegarandeerd wordt.

2. Geen schimmel of bacteriën
Door de zuivere opbouw van de KEIM silicaatverven samen met de hoge waterdampdoorlaatbaarheid (maar liefst 99%)  wordt de vorming van condens vermeden en tegelijkertijd de groei van schimmels en bacteriën tegen gegaan. Deze eigenschap vormt een garantie voor een schone en hygiënische verflaag en dus gezonde leefomstandigheden in ruimtes die met Keim verf behandeld zijn.

3. Goed te onderhouden en gemakkelijk na te behandelen
Keim verven hebben een ontzettend lange levensduur. Dit houdt dus in dat er minimaal onderhoud nodig is voor de behandelde oppervlakken. Gemiddeld hoeft de verf pas na 12 tot 15 jaar opnieuw behandeld te worden. En als het dan eenmaal nodig is, is het onderhoud erg eenvoudig. In de meeste gevallen is hier slechts één laag Keim voor nodig als nabehandeling.

4. Ecologisch en duurzaam
Eerder was er al een blog te lezen over de ecologische en duurzame eigenschappen van Keim verf.  De verven zijn 100% milieuvriendelijk in zowel productie als in gebruik. De verven bevatten geen oplosmiddelen en zijn dus ook veilig voor de verwerkers. Omdat de verven duurzaam geproduceerd worden is het gebruik van de verf niet alleen goed voor nu, maar ook voor de toekomst.

5. Handzaam en professioneel
Keim verf wordt al jarenlang gebruikt door professionele schilders, maar is bij ons verkrijgbaar voor iedereen. Van schildersbedrijf tot particulier, het liefste helpen wij iedereen aan de slag met onze voordeligste Keim producten. Met de praktische en handzame producten kan ook daadwerkelijk iedereen aan de slag. Op een laagdrempelige manier geef je een ruimte in een mum van tijd een complete make-over. De Keim producten hebben een lange levensduur en zijn slijtvast.

6. Prijs- kwaliteitverhouding
Door bovenstaande punten bij elkaar op te tellen kom je tot een professionele en duurzame verf. Maar hoe kan het dan dat deze verf zo goedkoop is? Bij mineraalverf.nl bieden wij Keim producten aan tegen groothandelprijzen. In eerste instantie lijkt deze verf misschien iets duurder, maar doordat de verf jarenlang mee gaat en weinig onderhoud vergt is het uiteindelijk een voordelig verfmerk.