Geen producten (0)

Keim voor binnen

Keim voor binnen

In de vorige blog werd er meer verteld over de positieve eigenschappen van Keim voor buitenshuis gebruik, maar Keim kan ook prima binnen worden toegepast. In het brede assortiment is voor elke ruimte een geschikte verf te vinden. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om de juiste verf te kiezen hieronder een korte opsomming van de Keim verven voor binnen:

Keim Innostar
Slechts één verflaag Keim Innostar is er nodig om alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds te voorzien van een nieuw verfje. Niet alleen voor bij je thuis, maar ook voor kantoren, scholen en warenhuizen. Vooral ruimtes die snel na behandeling weer gebruikt moeten worden zijn zeer geschikt om te behandelen met Innostar.   
Verkrijgbaar in wit en de meeste lichte kleuren. Verpakking is 5 of 12,5 liter

Keim Biosil
Een goede en hoogwaardige silicaat muurverf op alle normale binnenwanden en plafonds. Te gebruiken in bijna alle ruimtes zoals: keukens, badkamers, ziekenhuizen, kinderkamers, scholen en kantoren.
Verkrijgbaar in wit en kleur. Verpakking is 5 of 15 liter of 5 of 25 kilo.

Keim Innotop
Keim Innotop is een verf die goed is toe te passen op alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor bestaande als splinternieuwe ondergronden. Keim Innotop beschermt deze ondergrond tegen schimmels en algen.
Verkrijgbaar in wit en kleur. Verpakking is 5 of 15 liter

Keim Ecosil ME
Een hoogwaardige, universele muurverf voor binnen. De verf is direct klaar om te gebruiken. Keim Ecosil ME is geschikt voor verwerking op alle normale binnenwanden en plafonds, voor kantoren, keukens, badkamers en kelders. Maar de verf is ook specifiek geschikt voor binnenwanden in sterk belaste ruimten van bijvoorbeeld ziekenhuizen, kinderkamers, scholen en ruimtes waar levensmiddelen opgeslagen worden.
Verkrijgbaar in wit en kleur. Verpakking is 5 of 15 liter

Keim Optil
Geschikt voor alle nieuwe ondergronden en bestaande verflagen. Keim Optil kan ook toegepast worden op sterk zuigend gips. Keim Optil is met name geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit. Ook deze verf gaat de groei van schimmels en bacteriën tegen.
Verkrijgbaar in wit en kleur. Verpakking is 5, 12.5 of 15 liter

Voor iedereen is er de juiste verf te vinden in het ruime assortiment Keim verven. Heb je toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!