Geen producten (0)

Keim decoratieverf

Keim decoratieverf

Wist je dat Mineraalverf.nl ook een aanbod heeft in verschillende decoratie verfproducten. Kleinere hoeveelheden verf en daarnaast ook mineraalkrijt om mee aan de slag te gaan.

Keim Decoratiekoffer, B-techniek

In deze koffer met uitgebreide inhoud zit van alles. Met 8 verschillende verfkleuren en 2 verschillende wit kleuren ga je direct aan de slag. Daarnaast zitten er ook verfbenodigdheden in zoals een borstel, kwast, plaat en spons.  De elegante houten koffer bevat een compleet schilderpakket voor het maken van de mooiste schilderijen.

Bekijk in de webshop

Keim Decoratiekoffer, Designlasur

Ook dit is een elegante houten koffer met een compleet aanbod aan schilderproducten. Verschillende verfsoorten, sjablonen, penseel, kwast en borstel zorgen ervoor dat zowel een amateur als een professionele schilder meteen aan de slag kunnen. Met dit complete pakket maakt iedereen de mooiste schilderijen met de hoogste kwaliteit.

Bekijk in de webshop

Keim Decoratiekoffer, Mineraalkrijt

KEIM Silicaat Krijt zijn pure anorganische krijtjes voor schilderijen op minerale ondergronden in binnen- en buitentoepassingen. Het krijt is bestand tegen weersinvloeden, lichtecht en gemakkelijk te corrigeren vóór de fixatie. De verscheidenheid aan ontwerpopties zorgt er voor dat het nooit gaat vervelen.

Bekijk in de webshop

Keim mengkleuren

Voor de verven van Granital, Varamin, Quarzil, Quarzil-historisch, ECOSIL-ME en Mycal top zijn de mengkleuren beschikbaar. Kan ook gebruikt worden als een weerbestendige kleur verf.

Bekijk in de webshop

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren