Geen producten (0)

Keim ook als houtverf: Keim Lignosil

Keim ook als houtverf: Keim Lignosil

Keim Lignisol is de eerste silicaatverf voor hout. Zowel producten voor verwerking van hout binnenshuis als buitenshuis bieden wij aan in ons assortiment. In deze blog worden 3 producten uit het assortiment Lignosil eens goed onder de loep genomen, namelijk Keim Lignosil Inco, Keim Lignosil Base en Keim lignosil Color. Naast deze uitgelichte producten hebben wij ook andere Keim Lignosil producten in ons assortiment. Neem een kijkje in de webshop om ook deze producteigenschappen te ontdekken.

Keim Lignosil Inco
Keim Lignosil Inco is een dekkende silicaatverf voor het afwerken van hout binnenshuis. Het product is ongeëvenaard kleurvast en Uv stabiel. Zoals alle producten van Keim heeft ook de Lignosil Inco een lange levensduur. Eén van de voordelen van deze verf is dat het behandelde oppervlak later altijd eenvoudig over te schilderen is. De verf is zeer geschikt ter creatieve decoratie van hout en houtachtige materialen. De verf dekt alle oppervlakken uitstekend!

Neem een kijkje in de webshop

Keim Lignosil Base
Een hoogwaardige primer voor hout. Speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen. Door de bijzondere inhoud op alkydharsbasis verstevigt deze primer het houtoppervlak en zorgt het voor een goede hechting. De unieke vulstoffen garanderen een optimale verbindingen tussen de primer en de kleurlaag van Keim Lignosil Color. Keim Lignosil Base biedt een uitstekende bescherming tegen vocht en weersinvloeden. Let op: Keim Lignosil Base is geen product om te gebruiken als afwerking. Als eindafwerking kun je beter kiezen voor Keim Lignosil Color.

Neem een kijkje in de webshop

Keim Lignosil Color
Naast eerdergenoemde primer (Lignosil Base) is er ook deze silicaatverf voor buitenshuis gebruik beschikbaar. Dit product is dus ook speciaal ontwikkeld voor de bewerking van hout. Omdat hout buiten vaak het een ander te verduren heeft qua weersinvloeden is deze verf extreem weersbestendig. Daarnaast biedt het ook een bescherming tegen vocht. Ook deze verf heeft een lange levensduur en is eenvoudig overschilderbaar in de toekomst.

Neem een kijkje in de webshop

In onze webshop vind je ook nog een Keim Lignosil tweecomponenten houtreparatiepasta en een verdunner. Ook lees je hier meer over de twee andere Keim Lignosil verfsoorten.