Geen producten (0)

20 jaar kleurgarantie!

20 jaar kleurgarantie!

Als je nog twijfelt om voor een Keim verf te kiezen kan dit zomaar de doorslag geven. De verven van Keim bieden namelijk 20 jaar kleurgarantie. Kleur is belangrijk, want het geeft een gebouw identiteit en karakter. Al decennia lang bepaalt de kleur samen met de architectuur van een gevel mede de juiste indruk.

Waarom investeren in kleur?

Of kleur nu toegepast wordt in particuliere woningen of in openbare gebouwen, kleur verhoogt het genot en de sfeer. Kleur is een relatief goedkoop en effectief ontwerpelement in de bouw. Het kan je hele huis een andere look geven. Doordat de verfproducten van Keim een lange kleurgarantie geven is het onderhouden van een ‘gekeimd’ gebouw ook makkelijk.

Geen kleurveranderingen

Kleurveranderingen in buitenverven zijn duidelijk zichtbaar en storend voor het aangezicht. Veel mensen zien dit dan ook als een tekortkoming voor een gebouw. Je kiest je verf met zorg uit en wil dan ook niet dat er kleurveranderingen optreden in je geschilderde oppervlakken. Met de gevelverven van Keim hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Kies je kleur

De pigmenten van de Keim kleuren zijn uitermate kleurstabiel door gebruik van anorganische aardpigmenten. Ben jij er uit welke kleur je gaat kiezen? Bestel dan via de webshop de juiste hoeveelheid en de juiste kleurcode. Bekijk de KEIM kleurenpalette Exclusiv om de juiste kleur te zoeken en te bepalen tot welke kleurgroep deze behoort.

Vragen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met www.mineraalverf.nl. Wij helpen je graag verder.