Geen producten (0)

Buiten schilderen: nu is de beste periode!

Buiten schilderen: nu is de beste periode!

Buiten schilderen: nu is de beste periode!

Of je nu aan de slag gaat met het opknappen, renoveren of verbouwen het buiten schilderwerk hoort er dan vaak bij. De buitenkant van je huis is belangrijk en moet goed beschermd worden tegen weersinvloeden. Dit is één van de eigenschappen die Keim verf zeker bezit, maar in welke periode kun je nu het beste je huis onder handen nemen?

Wanneer kan ik het beste buiten schilderen?

Doordat het schilderwerk buiten is moet je goed rekening houden met de weersomstandigheden. Tussen de maanden april en oktober is het de beste tijd om buiten te gaan schilderen. Dat betekent dus dat je nu aan de slag kan!

De temperatuur moet boven de 10 en onder de 26 graden zijn, als het warm is droogt de verf snel op, dat is goed. Het is niet handig om boven de 26 graden buiten te gaan schilderen, de verf droogt dan te snel en maakt het resultaat er niet mooier op.

Wat is nu het verschil tussen een gewone goede buitenmuurverf en de muurveren van Keim ?

Keim mineraalverf een zuiver natuurproduct. Mineraalverven zijn de beste oplossing voor alle minerale ondergronden, zoals baksteen, beton, pleisterwerk, etc. De mineraalverf gaat een verbindingen aan met deze ondergrond. Een gewone muurverf vormt uiteindelijk een beschermende film over de ondergrond. Keim verkiezelt de mineraalverf aan de ondergrond. Hierdoor is afbladderen natuurlijk ook onmogelijk.  Mineraalverf bestaat uit zandachtige  producten , water en minerale stoffen die in grote hoeveelheden op onze planeet aanwezig zijn. Dit geld ook voor de pigmenten. Deze zijn lichtecht waardoor en nooit verkleuringen kunnen ontstaan.