Geen producten (0)

Verf in de gewenste kleur bestellen, zo doe je dat!

Verf in de gewenste kleur bestellen, zo doe je dat!

In ons assortiment zijn verschillende verfproducten te vinden die ook in kleur te bestellen zijn. Je kiest een product, hoeveelheid, categorie en kleurnummer. Hoe dit werkt wordt stapsgewijs uitgelegd in deze blog.

Stap 1: Kies je product

Allereerst kies je een product uit die bij jouw wensen past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verf voor binnen of een verf voor buiten? Dit speelt mee in de keuze die je maakt, maar ook andere producteigenschappen kunnen een rol spelen in je beslissingsproces. Denk hier dus vooraf goed over na. Check of het product ook in kleur verkrijgbaar is.

Voorbeeld: 
Je wilt binnen een muur een nieuwe kleur geven en tegelijkertijd ook deze muur beschermen tegen schimmels en algen. Je kiest voor Keim Innotop, omdat deze verf er voor zorgt dat uw eigendom goed beschermd wordt.

Stap 2: Bepaal de hoeveelheid

Keim verfproducten zijn vaak in verschillende hoeveelheden te koop. Niet elk product is verkrijgbaar in dezelfde inhoudsmaten. We bieden zo bijvoorbeeld 1,25 liter, 2,5 liter, 5 liter, 10 liter of 12,5 liter aan. Geheel afhankelijk van jouw schilderklus bepaal je hoeveel van een product je nodig hebt.

Voorbeeld: 
Je wilt één muur schilderen. Je meet de muur op. De muur is 5 m x 5 m, dat is dus 25 m². Bij het verbruik van dit product staat beschreven dat er ongeveer 150 ml per m² gerekend moet worden op een gladde ondergrond. Je muur is glad, je hebt dus 25 m2 x 0,150 = 3,75 L Keim Innotop nodig voor je klus.

Stap 3: Bepaal de kleurgroep

Omdat niet elke kleur even veel kost kies je in deze stap je categorie. Er zijn verschillende categorieën om uit te kiezen: Wit, kleurgroep 1, kleurgroep 2, kleurgroep 3, kleurgroep 4 en 2 categorieën die aansluiten bij verschillende RAL kleurnummers. Deze categorieën zijn allemaal te vinden in het uitklapmenu. Bepaal hier dus waar jouw gekozen kleur onder valt. Vul samen met de eerder gekozen hoeveelheid de juiste categorie in.

Voorbeeld:
Je hebt gekozen om je muur in de RAL kleur 9003 te verven. Je kiest dus voor de categorie waar dit nummer bij staat beschreven. Twijfel je onder welke categorie jouw uitgekozen kleur valt? Neem dan gerust contact op met Mineraalverf.nl

Stap 4: Bestel je product

Als laatste is het belangrijk om je bestelling nog eens te controleren, zodat het zeker goed gaat. Verf die in kleur besteld is, wordt special gemaakt en is dus maatwerk. Deze verf kan niet worden geretourneerd. Ben je zeker van je bestelling? Doorloop dan de verdere stappen. Je kiest je verzend- en betaalmethode en vult je gegevens in.

Voorbeeld:
Je controleert nog een keer of je de maten van je muur goed hebt opgemeten en of je de juiste hoeveelheid, kleurcategorie en kleurnummer hebt gekozen. Ben je hier zeker van? Dan bestel je de gewenste verf en zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt.