Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Keim Innostar

€ 63,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

KEIM Innostar

KEIM Innostar beschikt over een zeer hoge dekkracht in combinatie met een zeer hoge witgraad. KEIM lnnostar is geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden in woning- en utiliteitsbouw (ook goed vastzittende organische verflagen).

KEIM Innostar is tevens geschikt voor ruimten waaraan extra eisen worden gesteld zoals bijvoorbeeld: in warenhuizen, kantoren, scholen of gemeentehuizen. Projecten die snel gerenoveerd en in gebruik moeten worden genomen zijn in het bijzonder zeer geschikt. Keim Innostar is niet schadelijk voor de gebruiker en is omdat gebruikers van KEIM Innostar geen schadelijk geur ondervinden. KEIM Innostar is ultradekkend, zodat minstens één verflaag voldoende is.

Keim Innostar heeft schrobklasse 1 (volgens DIN EN 13300) en is hierdoor goed reinigbaar.

KEIM Innostar bestellen
Om de juiste kleur en hoeveelheid Keim verf te bestellen selecteert u in het veld inhoud + kleurgroep de gewenste inhoud van de verpakking verf die u wilt bestellen. Ook selecteert u de kleur wit of een kleurgroep uit KEIM kleurenpalette Exclusiv. RAL9010 of RAL9001 vallen in kleurgroep 1 alle overige RAL kleuren op aanvraag. Vervolgens geeft u aan bij het veld kleurcode welk kleurnummer u wit hebben. Als u de kleur wit wilt bestellen hoeft u in het veld kleurcode niks in te vullen. De prijzen per kleurgroep verschillen. 

Voorbeeld: 5L Kleurgroep 2 en kleurcode 9036

Producteigenschappen

• goed reinigbaar: nat afneembaarheid Klasse 1
• uitstekende dekking
• hoge witgraad
• zeer reukarm
• uitstekende verwerkingseigenschappen
• economisch in gebruik
• hoge waterdamp doorlatendheid
• onbrandbaar
• spanningsarm
• ecologisch verantwoord
• fluweel mat uiterlijk
• hypo- allergeen

Kleuren
Wit en de meeste lichte kleuren volgens de KEIM Exclusiv waaier. Aankleuring uitsluitend met anorganische en/of  alkali bestendige pigmenten o.g. Bij donkere en heldere kleuren kan Keim Optil worden toegepast.  Maar ook in (lichte) RAL kleuren verkrijgbaar.

Verwerkingsinstructies:

De ondergrond moet draagkrachtig, droog, schoon, stof- en vetvrij zijn. De ondergrond- en omgevingstemperatuur dient tijdens de verwerking en droging> 5°C te zijn.Op gipspleister ondergronden en spack wanden is het, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond, aan te bevelen voor te strijken met KEIM Soliprim.

Voor het optimaliseren van de homogeniteit van de ondergrond kan in het geval van strijklicht de ondergrond eerst worden voorbehandeld met KEIM Soliprim.

KEIM lnnostar kan met de kwast, gerold of gespoten worden {airless nozzel 0,64 mm).

KEIM lnnostar wordt verdund met schoon leiding water.

Grondlaag {indien noodzakelijk op zeer contractsrijke ondergonden) : KEIM lnnostar afhankelijk van de zuiging van de ondergrond tot max. 5 % verdunnen met schoon leidingwater. ( 12,5 ltr. verf met max. 0,65 ltr. water).

Eindlaag: KEIM lnnostar, onverdund.

Droogtijd:

Bij normale temperaturen (20°C en 65% RV) is tussen de verflagen een droogtijd van ca. 6 uur aan te houden.

Verbruik:
Op een gladde ondergrond voor één laag bedraagt het verbruik ca. 125 - 150 ml KEIM lnnostar per m2 per laag/ 8 - 6,6 m2 per liter

Verpakking
5 l en 12,5 l emmer

Download hier de technische specificatie van Keim Innostar

Ook interessant

€ 47,99
€ 61,99