Geen producten (0)
Geen producten (0)

KEIM Biosil

€ 47,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Keim Biosil

Keim Biosil is de beste en hoogwaadiste silicaat muurverf die er verkrijgbaar is.Biosil is geschikt voor verwerking op alle normale binnenwanden en plafonds voor kantoren, keukens, badkamers en kelders, en specifiek voor ziekenhuizen, kinderkamers, scholen en ruimten waar levensmiddelen opgeslagen worden

Keim Biosil bestellen
Om de juiste kleur en hoeveelheid Keim verf te bestellen selecteert u in het veld inhoud + kleurgroep de gewenste inhoud van de verpakking verf die u wilt bestellen. Ook selecteert u de kleur wit of een kleurgroep uit KEIM kleurenpalette Exclusiv. RAL9010 of RAL9001 vallen in kleurgroep 1 alle overige RAL kleuren op aanvraag. Vervolgens geeft u aan bij het veld kleurcode welk kleurnummer u wit hebben. Als u de kleur wit wilt bestellen hoeft u in het veld kleurcode niks in te vullen. De prijzen per kleurgroep verschillen. 

Toepassing

BIOSIL is geschikt voor verwerking op alle normale binnenwanden en plafonds voor kantoren, keukens, badkamers en kelders, en specifiek voor ziekenhuizen, kinderkamers, scholen en ruimten waar levensmiddelen opgeslagen worden. Sterk zuigende of zandende ondergronden dienen met SPECIAAL FIXATIEF te worden voorbehandeld. Voor de verwerking op vlakken waar sprake is van grote verschillen in zuiging van de ondergrond zoals gipskarton is SPECIAAL VERDUNNING als voorstrijk aan te bevelen.

Eigenschappen:

  • hypo-allergeen (TÜV- rapport)
  • hoge waterdampdoorlatendheid
  • onbrandbaar
  • bevordert gezond leefklimaat
  • voorkomt schimmelgroei
  • spanningsarm
  • economisch qua verbruik
  • ecologisch verantwoord
  • vrij van oplosmiddelen en weekmakers

Verbruik:
0,22 L per m2 = 4,55 m2 per Liter

Verwerkingsinstructies

De ondergrond moet draagkrachtig, droog, schoon, stof- en vetvrij zijn. De  ondergrond en  temperatuur dient tijdens de verwerking en droging > 5°C te zijn. Bij niet problematische ondergronden kan de grondlaag verdund worden met water. Bij problematische ondergronden bijvoorbeeld  sterk zuigende of zandende oppervlakken wordt een voorbehandeling met Soliprim en verdunning van de grondlaag met KEIM Speciaal Fixatief noodzakelijk. Op leem mortel wordt de ondergrond eerst voor behandeld met KEIM Speciaal Fixatief 1:1 verdund met water. De grondlaag wordt met ca. 20% water, en de eindlaag met ca. 10% water verdund. Verdunning met KEIM Speciaal Fixatief is voor leem niet geschikt.

BIOSIL kan gekwast, gerold ( aanbevolen wordt een kortharige roller) of gespoten worden (airless nozzel 0,79 mm).

Grondlaag: BIOSIL afhankelijk van de zuiging van de ondergrond tot max. 10% verdunnen met SPECIAAL FIXATIEF of schoon leiding water.

Eindlaag: BIOSIL onverdund.

Droogtijd Tussen de eerste en de tweede laag een minimale droogtijd van 6 uur  handhaven.

Droogtijd Biosil :
6 uur tussen de verfbeurten.

Keim Biosil is 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. Verkrijgbaar in de kleuren die u kunt vinden in de keim kleurenwaaiers.

Ook interessant

€ 63,99
€ 61,99