Geen producten (0)
Geen producten (0)

KEIM Speciaal Fixatief

€ 24,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

KEIM Speciaal Fixatief

 

Keim Speciaal Fixatief

is zowel een verdunningsmiddel als een primer. Een fixatief op basis van pure kaliumsilicaat en en gering aandeel organische toevoegingen.
Keim Speciaal Fixatief wordt gebruikt als verdunning voor de Keim Granital, Keim Quarzil, Keim Ecosil, Keim Biosil, Keim Mycal-Top. Maar deze fixatief kan ook toegepast worden om sterk zuigende minerale ondergronden te reguleren.
Keim Fixatief dient als bindmiddel en verdunning voor de pure 2 componenten Keim silicaat verfsystemen. Zoals de Keim Purkristalat en Keim decorverven maar ook als verdunningsmiddel voor de Keim Unikristalat. Keim Fixatief kan worden toegepast als verdunning in het Keim Granital systeem en het Keim Quarzil systeem.

 

Producteigenschappen
Keim Speciaal-Fixatief verkiezelt de ondergrond onoplosbaar. Maar blijft zeer dampopen. Keim Speciaal Fixatief is weerbestendig en onbrandbaar.

Ondergrondvoorbehandeling
De ondergrond moet draagkrachtig, droog, niet verkrijtend, schoon, stof en vetvrij zijn.

Verwerking en opbouw van de verflaag
Keim Speciaal-Fixatief ter voorbehandeling van sterk zuigende ondergronden of zandende ondergronden onverdund met de kwast opbrengen. Omgevingstemperatuur en ondergrond altijd boven de 5 Graden Celcius. Keim Speciaal Fixatief is de verdunning van de KEIM verf sytemen. Granital, Quazil, Ecosil, Biosil en Mycal-Top.

Gemiddeld verbruik
Voorbehandeling op een gladde ondergrond: circa 0,1-0,2ltr/m2 Keim Speciaal-Fixatief (en circa 0,1 ltr/m2 water.) Exacte verbruiken kunnen uitsluitend per project d.m.v proefvlakken worden bepaald.

Droogtijd:

Altijd een droogtijd aanhouden van minimaal 12 uur.

Bescherming
Niet te behandelen oppervlakten zoals glas, natuursteen, keramiek, hout etc., door juiste voorzorgsmaatregelen beschermen. Spetters op omliggende oppervlakte en vloer direct verwijderen met veel water. Ogen beschermen tegen spetters. Verf buiten bereik van kinderen bewaren. Gereedschap na gebruik op verantwoorde wijze schoonmaken met water. Denk hierbij aan ons milieu. Tijdens pauze gereedschap in de verf of in het water zetten.

Houdbaarheid
Keim Fixatief is circa 12 maanden houdbaar mits goed gesloten, koel en vorstvrij opgeslagen.

Productinformatie kunt u hier Dowloaden

Ook interessant

€ 63,99
€ 47,99
€ 61,99