Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

KEIM Soldalan Grof

€ 99,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

KEIM Soldalan / Soldalit grof

Om de juiste kleur en hoeveelheid Keim verf te bestellen selecteert u in het veld inhoud + kleurgroep de gewenste inhoud van de verpakking verf die u wilt bestellen. Ook selecteert u de kleur wit of een kleurgroep uit KEIM kleurenpalette Exclusiv RAL9010 of RAL9001 vallen in kleurgroep 1 alle overige RAL kleuren op aanvraag. Vervolgens geeft u aan bij het veld kleurcode welk kleurnummer u wit hebben. Als u de kleur wit wilt bestellen hoeft u in het veld kleurcode niks in te vullen. De prijzen per kleurgroep verschillen. Voorbeeld: Kleurgroep 2 en kleurcode 9036

KEIM Soldalan grof 5KG besteld u als volgt:

U selecteerd de kleur wit of een kleurgroep uit KEIM kleurenpalette Exclusiv.

Vervolgens geeft u aan bij kleurcode aan welke kleur nummer u wit hebben. Bij de kleur wit hoeft u geen kleurnummer in te vullen. Dit is omdat de prijzen per kleurgroep verschillen.

Voorbeel: Kleurgroep 2 e

KEIM Soldalan grof is ideaal als grond- of tussenlaag ter egalisatie van oneffenheden en kleine haarscheurtjes bij renoveren of voor het overschilderen van bestaande verflagen,  mortels op dispersie of silicaatbasis. Hierdoor kunt u ook metselwerk makkelijk overschilderen. Keim Granital grof is niet bedoeld als eindverf laag.

Verbruik Keim Granital grof:
0,25 KG per m2 = 4 m2 per KG

Droogtijd Keim Granital grof:
12 uur tussen de verflagen.

Keim-shop / mineraal-verf.nl verkoop Keim KEIM Soldalan grof is verkrijgbaar in 5 kg en 25kg verpaking.

Keim Granital is 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking

Keim Soldalan / Soldalit grof is verkrijgbaar in de kleuren die u kunt vinden in de keim kleurenwaaiers zonder de kleuren 9001 t/m 9010. Deze kunt u hieronder downloaden.

De productspecificatie van Keim Granital grof kunt u hier downloaden

Keim Kleurwaaier downloaden:

KEIM kleurenpalette Exclusiv

Ook interessant

€ 93,99
€ 101,99