Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

KEIM Saltsorb

€ 139,99 (inclusief btw 0%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

KEIM SALTSORB
Ontzoutingspasta

1. Productomschrijving Saltsorb is speciaal ontwikkeld om moeilijk te verwijderen uitbloeiingen van zouten uit nieuwe en oude gevels te verwijderen. De ondergrond dient voldoende droog te zijn bij applicatie. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en niet giftig voor mens en milieu. Saltsorb trekt zouten tot ongeveer één cm diep uit de ondergrond en is ook in staat om moeilijk op te lossen zouten los te maken en uit de ondergrond te trekken. Het product is bijzonder veilig en gemakkelijk in het gebruik. Saltsorb wordt o.a. gebruikt in kerken om zouten uit muren te verwijderen die zich door lekkages van daken hebben kunnen concentreren. Na het verhelpen van de lekkages kunnen deze zouten schade aanrichten aan de binnenzijde van de muren.

2. Verwerkingsinstructies Verwerking Saltsorb moet op de te reinigen ondergrond worden aangebracht door middel van een wormpomp of met de hand. De laagdikte moet minimaal 3 mm zijn maar bij zware zoutbelasting is minimaal 5 mm aan te bevelen. Het product moet daarna met een speciale spons welke goed natgemaakt is worden aangedrukt tot een egale laag. Deze laag moet de gelegenheid krijgen om volledig te drogen. Tijdens het drogen van de laag zullen de zouten uit de gevel zich daarin verzamelen. Wanneer de laag geheel is opgedroogd kan gemakkelijk een hoekje worden los gestoken met een plamuurmes, daarna kunnen hele schollen eenvoudig met handmatig worden weg genomen. Zeer ruwe ondergronden moeten mogelijk met water onder druk worden nabehandeld. Verwerkingscondities Omgevings- en ondergrondtemperatuur tijdens applicatie en droging: + 5 en 30°C Tocht vermijden. Verbruik 3 tot 5 kg / m² afhankelijk van de ondergrond en de diepte tot waar de zouten zich bevinden. Indien noodzakelijk 2 behandelingen uitvoeren. Wanneer de wanden geheel verzadigd zijn met water, bijvoorbeeld ten gevolge van optrekkend vocht moet men advies vragen aan KEIM Nederland BV. Reiniging van Gereedschap Direct na gebruik met water reinigen.

3. Verpakking 10 kg en 20 kg emmers.

4. Opslag Saltsorb moet vorstvrij en in gesloten verpakking worden bewaard. Saltsorb moet binnen 3 maanden na levering verwerkt worden.

5. Transport codering Niet van toepassing.

6. Veiligheidsvoorschriften Niet te behandelen delen (bijvoorbeeld glas, keramiek, hout, ed.) door juiste voorzorgsmaatregelen beschermen. Gemorst product direct verwijderen. Saltsorb bevat verschillende bestanddelen en is neutraal van PH. Saltsorb moet verwerkt worden met inachtneming van de gebruikelijke veiligheidsvoorschriften, draag geschikte beschermende kleding, zoals een overall, handschoenen en bril. Buiten het bereik van kinderen bewaren. In geval van twijfel over de ondergrond en/of de verwerking, raadpleeg onze adviseur. De door ons gegeven adviezen en werkmethoden worden gegeven in functie van de laatste ontwikkelingen van onze producten. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten, maar kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden in verband met de verwerking ervan. Wij leveren uitsluitend volgens de algemene verkoopvoorwaarden (VVVF).

Let op: Keim Salt Sorb heeft een houdbaarheid van 3 maanden. Om een goede werking te garanderen word iedere product op bestelling gemaakt. Hierdoor heeft u altijd een vers product met de beste werking. Echter kunnen wij geen ongeopende verpakkingen retour nemen.

Ook interessant

€ 169,99
€ 69,99